Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Obveščamo vas, da z 9.4.2018 pričnejo veljati novi Splošni pogoji poslovanja z American Express kartico in American Express poslovno kartico, ki so na vpogled tudi v vseh poslovalnicah banke.Želite postati prejemnik e-računa? Vse kar morate storiti, je da izpolnite e-prijavo v svoji elektronski banki.  E-račun je brezplačen, enostaven  za ravnanje in prijazen do okolja. Več..

ZAGOTAVLJANJE VIŠJE VARNOSTI

Z namenom zagotavljanja višje varnosti poslovanja s plačilnimi karticami American Express, smo uvedli dodatne preventivne ukrepe za preprečevanje finančnih zlorab, do katerih lahko prihaja v določenih državah po svetu. V ta namen smo omejili poslovanje v nekaterih državah.

Na seznam se uvrščajo: Brazilija, Ekvador, Hong Kong, Japonska in Sirija.

V primeru, da se odpravljate na potovanje v eno izmed omenjenih držav ali se v državi že nahajate in si želite zagotoviti nemoteno poslovanje z vašo American Express kartico, nas pokličite na telefonsko številko: +386 1 568 03 00, ki deluje 24 ur vse dni v letu.