Piškotki
Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
 
Varstvo zasebnosti

VARSTVO ZASEBNOSTI NA SPLETU

NAČELA AMERICAN EXPRESSA GLEDE ZASEBNOSTI STRANK:

 

1. VARNOST: Pri posredovanju vaših zaupnih podatkov preko spletnih strani Intese Sanpaolo Bank, vas prosimo, da predhodno vzpostavite »varno povezavo« z uporabo protokola Secure Socket Layer (SSL).

 

2. ZBIRANJE PODATKOV: Med obiskom spletne strani www.americanexpress.si vam zagotavljamo anonimnost, saj vaših osebnih podatkov (npr. priimek in ime, naslov, telefonska številka ali e-naslov) med prebiranjem naših ponudb ne zbiramo. O podrobnostih politike piškotkov si lahko več preberete tukaj.

 

3. UPORABA SPLETNIH STORITEV IN PRODUKTOV: Za uporabo spletnih storitev in produktov na naših spletnih straneh vas lahko zaprosimo za posredovanje določenih podatkov, vključno z vašim e-naslovom in številko kartice (če ste uporabnik kartice American Express). Podatke lahko potrebujemo za namen dopisovanja, prijave na strani, preverjanja stanja na vašem računu, nakupa ali sodelovanja v javnomnenjski raziskavi za potrebe učinkovitejše predstavitve spletnih storitev in produktov. Če ste prepoznani kot že registrirani uporabnik povezanih storitev Intese Sanpaolo Bank, lahko te podatke o vaši uporabi spletnih storitev in produktov povežemo z drugimi podatki, ki jih imamo o vas kot uporabnika American Express kartice. Naše storitve želimo prilagoditi vašim potrebam in navadam na spletnih straneh in vam pravočasno posredovati obvestila oziroma ponuditi primerne in ustrezne ponudbe. Uporaba piškotkov na naših straneh je usklajena z zakonodajo in drugimi predpisi. Več o podrobnostih politike piškotkov si lahko več preberete tukaj.

 

4. UPORABA PODATKOV: Vaše posredovane podatke bomo uporabili izključno za namene izvajanja pogodbenih določil (npr. obračun porabe na kartici) ali za trženjske namene (merjenje zanimanja o posameznih storitvah, obveščanje o novih storitvah in produktih). V kolikor ste nam zaupali svoj e-naslov, vam lahko pošiljamo ponudbe v obliki elektronskih sporočil. Te ponudbe temeljijo na podatkih, ki ste nam jih posredovali ob eni od izmenjav podatkov ali ob sodelovanju v javnomnenjski raziskavi. Take ponudbe po elektronski pošti prihajajo neposredno iz Intese Sanpaolo Bank

Prosimo, upoštevajte, da vašega e-naslova ne posredujemo svojim poslovnim partnerjem, lahko pa vam v njihovem imenu pošljemo ponudbo. Če sprejmete ponudbo katerega od partnerjev Intese Sanpaolo Bank in postanete njegov uporabnik, vam lahko le-ta prav tako samostojno pošilja elektronska sporočila. V tem primeru ga boste morali posebej obvestiti, če v prihodnje ne boste želeli prejemati njegovih elektronskih sporočil.

Ponudbe bomo pošiljali tistim naslovnikom, za katere bomo ocenili, da je lahko naša ponudba aktualna. Ponudbe se pripravijo in oblikujejo pod strogimi pogoji, s katerimi se zagotavlja zasebnost osebnih in drugih podatkov uporabnika.

 

5. PREJEMANJE PONUDB PO ELEKTRONSKI POŠTI: Intesa Sanpaolo Bank omogoča pošiljanje elektronskih ponudb po elektronski pošti. Vsak prejemnik lahko kadarkoli zahteva prekinitev prejemanja elektronskih ponudb po elektronski pošti. Podrobna navodila o tem so vključena v vsako poslano elektronsko ponudbo.

 

6. OTROCI: Spletne strani www.americanexpress.si se ne uporablja za namerno zbiranje podatkov ali prodajo storitev in produktov otrokom mlajšim od 14 let.

 

7. VAROVANJE ZASEBNOSTI PODATKOV: V skladu z dolgoletno vodilno vlogo na področju varovanja zasebnosti uporabnika, Intesa Sanpaolo Bank aktivno skrbi za izvajanje vseh zakonskih zahtev na področju varovanja zasebnosti uporabnika na spletnih straneh banke. Izjava o zasebnosti uporabnika na spletnih straneh Intese Sanpaolo Bank  vsebuje načela spletnega poslovanja in definira obveznosti banke za zaščito zasebnosti uporabnika.

 

8. NEPOSREDNO TRŽENJE: Če ne želite več prejemati sporočil ali drugih ponudb Intese Sanpaolo Bank  pokličite ali pišite na elektronski naslov Službe za uporabnike – kontaktni podatki so na voljo na vašem izpisku ali na spletnih straneh www.americanexpress.si. Kontaktirate nas lahko tudi, če želite kakršnekoli informacije o vašem računu ali iščete odgovor na morebitno drugo vprašanje.

 

9. POVEZANE SPLETNE STRANI: Druge spletne strani, ki so povezane s spletnimi stranmi www.americanexpress.si, lahko vsebujejo drugačne določbe za varovanje zasebnosti od določb v tem besedilu.

 

10. SPREMEMBA BESEDILA O ZASEBNOSTI UPORABNIKOV: Vse morebitne spremembe besedila o zasebnosti podatkov uporabnikov bodo objavljene na tej strani. S tem vas bomo celovito obveščali o varovanju vaše zasebnosti in vaših podatkov.