Pristopne izjave za American Express kartice

Online pristopna izjava

Online prijava za osebne American Express kartice - American Express Card, American Express Gold Card ter Petrol Klub American Express Card. Za vse, ki si želite pridružiti krogu imetnikov American Express kartice. Klikni in izpolni!

Online prijavaOnline prijava

Pristopna izjava v PDF formatu

Pristopne izjave so pripravljene kot datoteke PDF (Portable Document Format). Če še nimate Adobe Acrobat Readerja, ki je potreben za branje datotek tega tipa, ga lahko brezplačno prenesete z interneta.

Pristopna izjava za American Express Card (zelena kartica)Pristopna izjava za American Express Card (zelena kartica) - (PDF, 492 KB)
Če želite postati uporabnik American Express Card izpolnite to pristopno izjavo.


 Pristopna izjava za American Express Gold Card (zlata kartica) Pristopna izjava za American Express Gold Card (zlata kartica) - (PDF, 495 KB)
Če želite postati uporabnik American Express Gold Card izpolnite to pristopno izjavo.


Pristopna izjava za Petrol Klub American Express CardPristopna izjava za Petrol Klub American Express Card - (PDF, 498 KB)
Če želite postati uporabnik Petrol Klub American Express Card kartice izpolnite to pristopno izjavo.

Ko odprete pristopno izjavo v Adobe Readerju, jo izpolnite po navodilih, ki so na sami pristopni izjavi. Vse, kar morate nato storiti je, da v "izbirniku" izberete "Print". Izpolnjeno pristopno izjavo podpišite in pošljite na izbrano poslovalnico Banke Koper d.d.

Poslovalnice Banke Koper

Prosimo vas, da pristopni izjavi priložite dokumente, omenjene v pristopni izjavi.


Prenesi Adobe Reader
Za pregledovanje PDF dokumentov potrebujete Adobe Reader.