American Express® Card

American Express Card®

American Express Card

Nepogrešljiva sopotnica pri vsakdanjih nakupih

Standardna American Express kartica je namenjena plačevanju vsakodnevnih stroškov. Za vse, ki spoštujete izjemno kakovost storitev, varnost in prepoznavnost.

Mesečne ugodnosti prodajnih mest

Za vas mesečno v sodelovanju s prodajnimi mesti pripravljamo ugodnosti pri plačilu z American Express kartico. American Express Selects pa ponuja ekskluzivne ponudbe iz vsega sveta.

 

Privoščite si več

Izkoristite možnost številnih trgovcev, ki ponujajo svoje blago in storitve z obročnim odplačevanjem od 2 do 12 obrokov brez obresti. Postopek je povsem preprost, saj morate pred plačilom le povedati, da bi plačali na obroke. Nakupovanje je tako užitek in hkrati varna naložba.

 

Služba za uporabnike

24 ur na dan, vse dni v letu, vam je preko telefona na voljo naša služba za uporabnike v Sloveniji, kjer lahko preverite porabo po kartici, prekličete izgubljeno ali ukradeno kartice ter pridobite vse informacije o vaši American Express kartici.

 

Potovalna asistenca po celem svetu

Kadarkoli in kjerkoli po svetu potrebujete pomoč (zdravstveno, pravno, informacije pri organizaciji potovanja), vam je na voljo storitev Potovalna asistenca po celem svetu. Občutek varnosti v tujini je s tem zagotovljen.

 

Ugodnosti prodajnih mest

Ker lahko prihranite

 • Ponudba posebnih cenovnih ugodnosti na področju kulinarike, nakupovanja, potovanj in prostega časa tako v Sloveniji, kot v drugih državah po svetu. American Express Selects je prisoten v več kot 80 državah sveta. Ponudbe se nenehno posodabljajo in dopolnjujejo, zato priporočamo, da obiščete American Express Selects, vedno ko imate trenutek prostega časa.

 • Posebne mesečne ugodnosti slovenskih prodajnih mest.
 

Zanesljiva sopotnica

Vedno na vaši strani

 • Povsod prepoznavna in sprejeta.

 • Nezgodno zavarovanje na potovanju do 10.000 EUR za vsa potovanja, ki so plačana z American Express kartico.

 

Služba za uporabnike

Pokličite nas, ko potrebujete kakršnekoli informacije glede vaše kartice

 • 24 ur na dan, vse dni v letu, vam je preko telefona na voljo Služba za uporabnike v Sloveniji. Pokličite 01 568 03 00 za informacije glede stanja tekočih stroškov na vaši kartici, odobrenih in zavrnjenih transakcij, aktualnih posebnih ponudb na prodajnih mestih.

 • Ko ste na poti in potrebujete pomoč, se obrnite na Potovalno asistenco po celem svetu.

 • V primeru izgube ali kraje kartice nemudoma pokličite 01 568 03 00. Novo nadomestno kartico vam nadomestimo v najkrajšem času.

 • V primeru izgube ali kraje kartice je omejitev vaše odgovornosti stroškov na največ 150 EUR.
 

Finančna fleksibilnost

Smotrno ravnajte s svojim denarjem

 • Obročno odplačevanje na številnih slovenskih prodajnih mestih.

 • Plačilo računa vsak mesec na isti dan: 8/18/28.

 • Račun v eurih boste lahko poravnali z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN) ali s SEPA direktno obremenitvijo vašega transakcijskega računa.

 • Letna članarina za uporabo kartice se zaračuna v skladu z vsakokrat veljavno Tarifo Banke Koper.

 • Plačevanje stroškov iz tujine: Banka Koper d.d. bo stroške iz naslova uporabe kartice v tuji valuti preračunala v eure. Več v Pogojih o uporabi American Express kartice.

 • My Account: brezplačna praktična online storitev, kjer lahko preverite trenutno finančno stanje, pregledate še nefakturirane stroške tekočega obdobja in si zagotovite izpis računa.
 

Ostalo

Več, kot samo kartica

 • Dvig gotovine na bankomatih Banke Koper d.d., v poštnih poslovalnicah PBS Slovenije ter v tujini na bankomatih in bančnih poslovalnicah z oznako American Express.

 • Dodatna kartica za vaše najbližje družinske člane. Dodatni uporabnik mora biti star nad 16 let.

alt text

Najboljše ponudbe iz celega sveta na enem mestu!

Pogoji za pridobitev kartice

Če želite postati uporabnik kartice, izpolnite pristopno izjavo.

Pogoji uporabe

Tarifa Banke Koper

Naroči zdaj

Kontakti

Služba za uporabnike:
(01) 568 03 00

E-mail:
info@americanexpress.si